Rusta med flere spennende interiørnyheter

sommer

Når sensommeren gjør sitt inntog, utvider Rusta sitt interiørsortiment med to nye kolleksjoner. Nordic Nature er som navnet antyder en kolleksjon der den rene, nordiske stilen står i fokus og materialvalgene er inspirert av naturen i form av tre, munnblåst glass og saueskinn.

Vintage glamour byr derimot på en blanding av gammelt og nytt i en moderne og romantisk kolleksjon med materialer som fløyel, metall og glass. Kolleksjonene lander i varehusene fra og med uke 31.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

─ Vi ser hvordan naturen fortsetter å inspirere materialmessig i form av ull, saueskinn og tre, men også på mønsterfronten. Samtidig er det svært populært å blande gammelt og nytt med materialkombinasjoner som krystaller, metall, glass og fløyel, sammen med sterke farger og mønstre, sier Kristina Englesson, leder for interiørdesign i Rusta.

Den naturnære looken kan oppnås ved å bruke varme materialer som ull, saueskinn og sengesett i washed cotton, en base i jordnære farger, sammen med tekstiler i naturfarger eller med mønster inspirert av planteriket.
Den romantiske stilen skapes enkelt gjennom å mikse og matche gammelt og nytt, gjerne med tunge fløyelsgardiner og puter i sterke rosa- og lillatoner, marmorbord og innslag av metall, glass eller krystall.

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

I år er Rustas nyheter på interiørfronten flere enn noensinne og består blant annet av håndlagde ulltepper, jutetepper, fløyelsgardiner, marmorbord, sittepuffer i fløyel, munnblåst glass, og tekstiler i washed cotton.

– Det som er ekstra gøy med disse to kolleksjonene, er at vi kan tilby våre kunder et enda bredere utvalg. Det gjelder både om man foretrekker den rene, nordiske stilen med naturlige og holdbare materialvalg, eller en luksuriøs, romantisk stil med masse hverdagsglamour. Man trenger heller ikke å være bekymret for å mikse de ulike stilene, det viktigste er at man selv er fornøyd med sluttresultatet, avslutter Englesson.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.