Rørleggerkjeden VB vokser

vb

Siden årsskiftet har rørleggerkjeden VB fått flere nye bedrifter. Bare den siste måneden har både Rørservice Innlandet fra Brummundal og TM Rør fra Bærum valgt å ta på seg VB-drakta. 

– Vi er utrolig takknemlige for at disse bedriftene velger å møte framtiden sammen med oss i VB, sier salgs-og markedssjef Stine Anda Pedersen i VB, og fortsetter:

– Vi er også glade for at det skjer. Både på de nye bedriftenes og våres vegne. Denne veksten viser at vi i VB har et tilbud som passer alle typer rørleggerbedrifter i Norge. Stadig flere solide, håndverksbedrifter over hele Norge ser store fordeler av å bli en del av VB – og en rekke gode muligheter åpner seg opp for dem, sammen med oss.

Det er ifølge Pedersen flere grunner som peker seg ut når rørleggerbedrifter tar kontakt med VB:

VB har som den eneste i bransjen, et eget kompetansesenter som stadig oppgraderes. Det er program både for lærlinger, ledere, teknikere og innen salg og butikk som gjennomføres og bygger kunnskap og tilfører hele kjeden og alle VB-medlemmene store verdier. Dessuten har VB inngått en rekke proff- og rammeavtaler den siste tiden som sørger for at det venter mange spennende og utfordrende oppgaver rundt omkring i Norge for VB-medlemsbedriftene. Sist, men ikke minst, så oppdager stadig flere rørleggere at digitaliseringen har inntatt norske byggeplasser og -prosjekter for alvor og der viser det seg at VBs egenutviklede kvalitetssystem, VB Smart, er en løsning som flere bedriftsledere ønsker å få vite mer om:

– VB skal være en banebryter for digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon. VB Smart er verktøyet som bidrar til økt kvalitet, riktig utførelse og god dokumentasjon i hverdagen for alle våre medlemmer. Det er tydelig at vår løsning er interessant for potensielle nye medlemmer, sier Pedersen.

– Vi mottar mange hyggelige henvendelser for tiden, og har ukentlig møter over hele landet med potensielle nye medlemsbedrifter – og ingenting er kjekkere enn det! VB anno 2019 er heldigvis rigget og klare for å ta i mot enda flere medlemmer, det håper jeg ingen tviler på, smiler salgs-og markedssjef Stine Anda Pedersen før hun avslutter:

– Det er fremdeles bare å ta en telefon til oss – det blir aldri fullt hos VB, sier hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.