Oslo Pride 2020 streames

oslo pride

Det blir arrangert pridefestival også i år, og Oslo Pride skal streames med livesendinger for hele landet.

Pride er blitt en folkefest for alle, og det vil Oslo Pride bidra til. Arrangørene oppfordrer alle til å markere pride – hjemme, på balkongen, på hytta, på fjellet! 

Paradeshowet vil også bli sendt på forskjellige lokasjoner rundt om i landet der du kan booke bord for en fantastisk pride-opplevelse.

Juni er pride-måned, og det er ikke noe noen kan avlyse. Oslo Pride 2020 vil som vanlig ha fokus på skeiv tematikk gjennom juni med vår egen pride-uke i spissen. Fra 19. til 28. juni viser vi livesendinger, talkshow og med vårt nye format Pride Talks – korte og aktuelle foredrag/talks om brennhete tema og historier du ikke visste du lengtet etter – håper vi å kunne gi deg pride-følelsen i år også.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Paradeshowet vil i år være en tre timer lang direktesending som streames på vierlive.no/oslopride. 

Paradeshowet sendes fra Det gamle biblioteket i Oslo, med fantastiske Adam Schjølberg som programleder! I studio vil man få besøk av mange spennende gjester, kanskje et par ministre og en drøss med fjes og innhold du allerede savner fra fjorårets Oslo Pride. 

I sendingen vil man ta tempen på pride-markeringer i de tusen hjem og arrangørene oppfordrer alle som ser showet til å delta med å sende inn bilder til live-bildestrøm og chat. 

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Sett av datoen 27. juni og bli med på feiringen! Paradeshowet vil kun være tilgjengelig live og kan ikke ses på andre tidspunkt.

Det blir ingen fysisk parade i år, men! Oslo Pride har en pride-flåte som kjører gjennom Oslos gater og besøker tre heldige vinnere. Vinnerne får selveste Else Kåss Furuseth på besøk, med DJs og pride-stemning til tusen.

Konkurransen åpner onsdag 3. juni 2020, mer informasjon på Oslo Pride sine nettsider. For masse informasjon om hvilke gjester som kommer, hvem som spiller og alt du trenger å vite følg på Instagram @oslopride og trykk attending på eventet Oslo Pride 2020 på Facebook.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.