Oliver Hugaas fra Bodø ny leder i Selvstendighetspartiet

oliver hugaas

Selvstendighetspartiet har nylig gjennomført sitt årlige landsmøte, denne gangen i Stavanger. Oliver Hugaas fra Bodø ble valg som nye leder for partiet og overtok etter Ellen Due Brynjulfsen.

– Vi skal smadre kommunismen mot det uknuselige berget av vår kollektive vilje. Make Norway Greit Again, kanskje til og med storslått, sier Oliver Hugaas.

– Etter fem år som leder, på utkikk etter en verdig arvtaker, var det med glede jeg kunne se at den jeg mente var verdig til å ta Selvstendighetspartiet videre ble innvalgt med overdøvende jubel. Oliver Stian Seivaag Hugaas er en ung, dyktig mann som deler mine og partiets ønsker om et samlet og sterkt Norge, sier Ellen Due Brynjulfsen.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Selvstendighetspartiet har bekreftet sin politikk med sosialkonservative verdier med fokus på Norge og det Norske folk. Delegatene på landsmøtet utviste stor tillit til det nyvalgte sentralstyret ved å gi dem mandat til å konkretisere deler av politikken der konsensus i ånd ble oppnådd men ikke i ferdig konkret ordlegging, ifølge en pressemelding fra partiet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.