Nyhetene fra Rusta som lyser opp i vintermørket

rusta

Gjør bot for vintermørket med dekorative lysslynger, stjerner, lysestaker og fantasifulle akryldyr – julen hos Rusta byr på mange rimelige og lysende nyheter som skaper en magisk stemning på innen- og utendørs.

Gi lys til hele fasaden, et vakkert tre eller balkongen. Rustas lyssystem kan skreddersys for ulike behov, med flere dekorative valgmuligheter enn noensinne. Ta utgangspunkt i start-settet og bygg deretter videre med opptil 3000 lamper. Blant Rustas utendørsnyheter finner du ekstra lange lysslynger på opptil 75 meter, i tillegg til tynne slynger i metall i flere varianter, for å unngå synlige ledninger.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Det brede sortimentet av lekne akryldyr utvides med søte småfugler, hjort og ekorn, i tillegg til nisser og skilt som viser vei for julenissen og hans slede. Nye, dekorative juletrær i flere størrelser og farger gjør det enkelt å lyse opp entreen eller balkongen.

For den som gjerne tjuvstarter på julepynten finnes det flere stemningsfulle nyheter som lyser opp innendørs. I år kommer trelysestaken Ludvika i grått, og adventsstaken og storfavoritten Norsbo finnes nå i kombinasjonen sort og gull. 

Rustas samarbeid med designeren Håkan Svennesson fortsetter, og de nye adventsstakene Solbacka, Nyfors og Isala får plass i sortimentet. 

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

– Vårt designsamarbeid gjør det mulig for oss å tilby stilig design til en lav pris. Lysestakene har et moderne og skandinavisk uttrykk og er unike for Rusta, sier Annica Nyström, Kategorisjef Jul.

Rustas egne varemerke Elsaform er også å finne blant julenyhetene. Adventsstaken i betong gjør seg fint på bordet og kan med fordel suppleres med en stilren stjerne med betongfot. Elsaform-serien inkluderer også håndlagde adventsstjerner i resirkulert bomullspapir. 

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

Fløyel er fremdeles populært og er å finne på flere adventsstjerner i år, sammen med stjerner utsmykket med glitrende paljetter. Fargeskalaen går i dypere toner med vinrødt, skogsgrønn og midnattsblå blant nyhetene. 

I tillegg til den mer tradisjonelle adventsbelysningen, finner du også morsomme dekorasjoner som miniatyrlandsbyer- og landskap med LED-lys, lyd og bevegelse. Rusta tilbyr et bredt utvalg av nyheter innen dekorasjonsbelysning, inkludert snøkuler, kranser, hjerter og stjerner som alle lyser opp vintermørket. 

Rustas julebelysning er tilgjengelig i alle varehus fra uke 38.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.