Nye Toyota Land Cruiser i Bodø januar 2018

toyota land cruiser

Gjennom mer enn 65 år har Land Cruiser stått for en unik kombinasjon av kvalitet og driftssikkerhet, fremkommelighet og komfort under de mest krevende forhold. Den nye Land Cruiser forsterker det gode ryktet ytterligere.

Den nye Land Cruiser forsterker sin posisjon ytterligere med mer moderne og robust eksteriørdesign, mer sofistikert og komfortabelt interiør og forbedringer av dynamiske egenskaper og brukervennlighet, både på landeveien og i terrenget.

Les også:  Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

Nøkkelen til Land Cruisers fremkommelighet er kombinasjonen av en svært solid rammekonstruksjon og støttesystemene som tilbys føreren.

Selv uerfarne sjåfører får hjelp til å utnytte bilens off-road egenskaper, og systemene gjør Land Cruiser til en av de mest teknisk avanserte, sikre, behagelige og lettkjørte firehjulstrekkerne i verden.

Den nye Land Cruiser er nå utstyrt med «Toyota Safety Sense», et sett av aktive sikkerhetsteknologier samt annet sikkerhetsutstyr som blindsone overvåkning, varsling for kryssende trafikk ved rygging og et nytt system som varsler om dekktrykk.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Nye Land Cruiser lanseres i Norge i januar 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.