Ny bok: Hemmelige Norge – det skjulte friluftslivet

Marius Nergård Pettersen

Forfatteren Marius Nergård Pettersen ga nylig ut boken «Hemmelige hytter» og følger opp suksessen med den nye boken «Hemmelige Norge».

De fleste som bruker mye tid ute i naturen, har noen hemmeligheter. Steder som betyr noe helt spesielt, som en fin plass der man kan finne fred og ro og som ligger litt bortgjemt. Boken «Hemmelige Norge» er en reise gjennom nordmenns skjulte perler og lyssky aktiviteter i naturen vår.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

– Alle historier i prosjektet er anonymisert, men slike hemmeligheter finnes overalt, også i og rundt Bodø. For meg viser historiene at spennvidden i friluftslivet er større enn hva de fleste aner, og at dette går igjen rundt alle bygder og byer, sier Marius Nergård Pettersen.

I boka har Marius Nergård Pettersen funnet fram til en rekke personer som tar ham med til sitt hemmelige sted, eller forteller om noe spesielt de bedriver ute i naturen.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

– Jeg tror tematikken kan pirre mange og kanskje inspirere folk til å se nærnaturen med litt nye øyne, forteller Marius.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.