ANNONSE: Norges nye portal for pengespill

Helt siden de ble lansert på 90-tallet, har pengespill på nett vært i utvikling. Flere og flere nordmenn spille pengespill på nett, og dette har ført til at nettopp det har gått fra å være noe som bare eksisterte på engelsk på utenlandske sider, til å bli norske sider med norsk tekst og ikke minst norsk kundeservice, noe som gjør at det føles bedre og tryggere for nordmenn å spille på sidene. Det er rett og slett en helt ny verden av pengespill på nett akkurat nå. 

Til tross for at det finnes mange norske sider allerede, er ikke det noen grunn til at det ikke skal komme nye sider til norske spillere. Noe av det gode er jo nemlig at man har mulighet for variasjon og ikke minst valgfrihet i forhold til hvilke muligheter man har og her har kommet på spenning.com markedet. Det er en side som har store ambisjoner på det norske markedet, og med god grunn! De har nemlig et stort utvalg av pengespill. 

Når det kommer til å spille pengespill på nett, så er det noe man ser ha en stadig stigende popularitet i Norge og kanskje særlig siden vi alle sammen opplevde lockdown i starten av 2020. Det å ha måttet være så mye hjemme som vi alle sammen har det siste året, er noe ingen av oss noensinne hadde kunnet forestille oss, og det er noe helt spesielt med det å bli stengt inn på den måten.  

En av de få hobbyene man kunne fortsette med var pengespill, og det har derfor vært en populær aktivitet gjennom det siste året. Det å ha kunnet flykte litt fra virkeligheten og bare få en liten pause innimellom alt det som har skjedd, har vært noe som har vært helt nødvendig, og pengespill har klart vært en del av den dynamikken vi har sett vokse på grunn av pandemien. 

Norske sider er ikke helt norske 

Selv om de norske sidene der man kan spille pengespill på nett er på norsk, så betyr det ikke at de er registrert i Norge. Når det kommer til pengespill, er det nemlig fortsatt strange regler i Norge i forhold til hva som er lov og ikke, og det gjør at det ikke er mulig for sider som tilbyr pengespill på norsk, å være registret i Norge. Men det betyr ikke at sidene er usikre, for man kan se om de er registrert eller ikke og om de har den lisensen de trenger eller ikke. 

Men til tross for dette, må sidene forholde seg til norske rettigheter og den norske kundeservice, gjør at norske sider gjør at norske spillere kan føle seg litt tryggere på å kunne så svar og bli forstått når de lurer på noe eller trenger hjelp. I Norge er det også et stort fokus på spillavhengighet, noe som gjør at man lettere kan få hjelp hvis man får behov for det, enn det er mange andre steder i verden, og det er virkelig noe som er verdt å sette pris på. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.