Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel 2019 er klar

Norges idrettsforbund

Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL er Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar.

Én kandidat fra hver idrettskrets er med i kampen om fem finaleplasser som offentliggjøres i løpet av desember. Totalt kom det inn over 500 nominasjoner fra hele landet.

Basert på nominasjonene i fylket fikk hver idrettskrets i oppgave med å plukke ut én kretskandidat til prisen. Det er Nordland idrettskrets som har valgt ut Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL.

Les også:  Buitink ny leder i Nordland SV

Se hele listen over fylkesvinnerne nederst i saken.

Juryleder Kjetil André Aamodt er imponert over de nominerte.
– I år har det vært 17 veldig gode fylkesvinnere. Det er en god spredning av både kvinner og menn – men alle kjennetegnes ved at de er gode på det mellommenneskelige, de er gode på anleggsarbeid og de tar vare på de som er litt vanskeligstilte i samfunnet. De har alle perspektivene i sitt ildsjel-engasjement i idretten, sier Aamodt til Idrettsforbundet, og legger til: 
– Uten frivilligheten stopper idretten opp, så det sier seg selv at disse ildsjelene er vi helt avhengig av. 

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

17 finalister blir til fem 
I løpet av de neste ukene vil de 17 kretsfinalistene bli til fem finalister. Finalistene blir overrasket av Norges idrettsforbund, Norsk Tipping og NRK. Det er ildsjeljuryen som plukker ut de fem finalistene som vil kjempe om prisen.

Årets ildsjel 2020 vil bli kåret på bakgrunn av ildsjeljuryens stemme og folkeavstemningen som avholdes mellom 14. og 31. desember. Juryens stemme og folkeavstemningen teller like mye.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.