Nordea lanserer betaling med Fitbit og Garmin-klokker

fitbit garmin

Nå kan du som Nordea kunde betale raskt, enkelt og sikkert i butikk hvis du har en Fitbit eller Garmin-klokke på håndleddet.

Nordea lanserer nå en løsning for kontaktløs betaling med Fitbit- og Garmin sportsklokker. Tjenesten vil være tilgjengelig for alle kunder med bank- eller kredittkort fra Nordea. Løsningen fungerer i alle butikker som tilbyr kontaktløse betalinger, som er flere titalls tusen steder rundt om i Norge.

Les også:  Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

– Nå kan kundene dra på treningssenteret, ta seg en løpetur eller bare gå en tur og handle på vei hjem uten å ta med seg hverken lommebok eller mobil. Vi synes det er stor stas å kunne tilby kundene våre en enkel og raskt betalingsløsning i samarbeid med Mastercard, Visa, Fitbit og Garmin, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene flås og bompengene sløses!

– Vi ser at markedet modnes raskt og stadig flere går over til kontaktløs betaling. Vi er glade for å få være med å utvikle dette markedet sammen med Nordea, sier Marcus Bjärneroth, markedsdirektør i Norden for Garmin.

Denne lanseringen er en del av Nordeas digitale satsning på å tilby kundene bedre digitale tjenester. Før sommeren vil Nordea også lansere Nordea Wallet, en digital lommebok som gir kortkundene en god oversikt over eget forbruk, samt muligheten til å samle kvitteringer på et sted.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

Med Nordea Wallet kan kunden også enkelt selv registrere kortene sine i betalingsløsninger som Fitbit og Garmin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.