Nå sendes inkassobrev direkte til nettbanken

forbrukslån

Kredinor har tilrettelagt for den nye generasjonen eFaktura, og sendte som første inkassoselskap i Norge, inkassobrev direkte til kundenes nettbank, mandag 3. februar.

Mer enn 3,2 millioner nordmenn kan motta eFaktura. Potensialet for å sende inkassobrev i den nye kanalen er derfor stort blant de mer enn 8,1 millioner inkassobrevene Kredinor sender ut årlig.

Kredinor er det første inkassoselskapet som tar i bruk løsningen, og de første kundene mottok mandag denne uken inkassobrev som eFaktura i nettbanken.

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

–Kredinor jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby løsninger som gjør det enklere for sluttkunden å betale, og raskere for oppdragsgiver å få betaling for varer eller tjenester, sier Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor.

Tidligere ble samtlige inkassobrev sendt per post eller til digipost fra Kredinor. Det innebærer en betydelig forenkling når inkassobrevene nå kan sendes direkte kundenes nettbank, ferdig utfylt med betalingsinformasjon.

Les også:  Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring

Løsningen som gjør det mulig å sende inkassobrev via eFaktura er utviklet i samarbeid med Nets og PostNord Strålfors, som Kredinor har samarbeidet med i en årrekke. De fasiliterer forsendelsen basert på innholdet som kommer fra Kredinor. PostNord Strålfors har ansvar for dokumentet som distribueres til kanalene, deriblant eFaktura kanalen. Nets har ansvar for distribusjonskanalen inn mot Nett- mobilbank eller annen digital kanal som kan motta eFaktura.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.