Nå kommer Volkswagen ID.7 til Norge!

møller

Snart kan du oppleve Volkswagens nye flaggskip ID.7 på norsk jord. Importør Harald A. Møller melder om enorm interesse for ID.-familiens nyeste tilskudd.

Foran den internasjonale bilpressen avduket Volkswagen nylig det som omtales som deres nye flaggskip – den elektriske storbilen ID.7. En stor og romslig bil, faktisk noen centimeter lenger enn Passat, som over flere tiår har vært en storselger i det norske markedet.

–  Basert på den interessen vi har sett etter lanseringen av ID.7, ser vi at den kan bli en verdig arvtaker etter Passat, men vi har god tro på at den vil posisjonere seg godt også mot nye kunder og eksisterende elbilkunder, sier Thomas Meiner som er direktør for Volkswagen personbil Norge i Harald A. Møller AS.

Nå er ID.7 klar for en aldri så liten miniturne i Norge. I en uke skal Volkswagen vise frem en modell med god plass til både sjåfør og passasjerer, og ikke minst et bagasjerom som rommer hele 532 liter, rundt i Norge.

I ettermiddagen ruller en nær produksjonsklar Volkswagen ID.7 inn i Norge, for aller første gang. Her skal den vises frem hos et knippe Volkswagen-forhandlere rundt i landet. Første stopp er Oslo. Deretter følger turen til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Her blir det mulighet til å både se, ta og føle på ID.7.

I tillegg viser Volkswagen også frem nye ID.3, som er en ny, sporty og oppgradert utgave av den kompakte småbilen.

–  ID.7 blir en viktig modell for oss når vi fra nyttår utelukkende skal selge fullelektriske nye personbiler fra Volkswagen i Norge. Den markerer hvor langt Volkswagen er kommet, i jubileumsåret vårt etter 75 år i det norske markedet. Vi er stolte av bredden i elbilporteføljen vår, ikke minst etter introduksjonen av ID.7, sier Meiner.

ID.7 blir den sjette elektriske modellen i ID.-familien til Volkswagen i Norge. Først ut var ID.3 i 2020, før familien er blitt utvidet med ID.4, ID.5, ID.Buzz og ID.Buzz Cargo.

Det nye og fullelektriske flaggskipet til Volkswagen setter en ny familiestandard for rekkevidde. Den bilen som kommer til Norge nå har et batteri på 77 kWh, som skal gi en WLTP-rekkevidde på inntil 615 km. Senere kommer den med en enda større batteripakke, og det er indikert en WLTP-rekkevidde på 700 km.

Med ID.7 har Volkswagen hevet kvaliteten ytterligere på interiøret. Det er gjort blant annet med mer utstrakt bruk av mykere materiale, i tillegg til en større infotainmentskjerm (15 tommer).

Mye av teknologien du finner i ID.7 er velkjent fra de andre ID.-modellene. Samtidig introduseres blant annet et nyutviklet og innovativt airconditionsystem, der intelligente ventiler kan styres ved hjelp av enkle tastetrykk på den store infotainment-skjermen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.