Bodøs beste pizza? Terningkast 7 for Olivia i Bodø!

olivia

Bodø har nettopp fått en ny italiensk restaurant, nemlig Olivia Ramsalt i Bodø. Bodøposten.no har tidligere testet pizza-restauranter i Bodø, og nå var turen endelig kommet for nyåpnede Olivia Ramsalt.

Olivia i Bodø ligger i Ramsalt-kvartalet i Sjøgaten i Bodø sentrum, mellom Quality Hotel Ramsalt og Glasshuset i Bodø sentrum.

Lokalene og atmosfæren i restauranten er førstesklasses, og det var også servicen. For at testene skal bli så like som mulig på alle pizza-restaurantene i Bodø ble Pizza margherita valgt. Det er pizza med tomatsaus og ost.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Det er en enkel pizza, men samtidig den vanskeligste å lage perfekt. Men det klarte personalet på Olivia i Bodø med glans.

Pizzabunnen var «cruncy» på kantene og myk inni, pittelitt brent ytterst, slik den skal være og akkurat rett konsistens i midten. Tomatsausen smakte overraskende perfekt også. Det samme gjorde osten på toppen.

En pizza er ikke bare en pizza. På Olivia bruker de steinovn med flammer for å få perfekt resultat. Og perfekt pizza får du. Om du liker pizza vil du simpeltent elske å spise pizza på Olivia!

Les også:  Over 4 millioner til landbruket i Nordland

Å gi pizzaen på Olivia Ramsalt terningkast 6 blir rett og slett ikke dekkende. Det må bli terningkast 7. Så imponerende er kvaliteten på pizzaen. Kan dette være Bodøs beste pizza? Det tror jeg faktisk.

Da gjenstår det bare å oppfordre bodøværinger som liker pizza å besøke Olivia Ramsalt, så blir du imponert, du også!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.