Nå kan du sjekke inn bagasjen til Norwegian hjemmefra med BagID

norwegian

Med den digitale bagasjelappen fra BagID montert på kofferten kan de som skal ut å reise sjekke inn bagasjen hjemmefra, og med det unngå køer og berøringsflater. Via GPS kan reisende også til enhver tid se hvor bagasjen befinner seg.

Med bagID GO, kan passasjerer sjekke inn bagasjen hjemmefra før reisen starter. Den digitale bagasjelappen er gjenbrukbar og fungerer som en egen innsjekkingsautomat, noe som gjør at reisende ikke lenger behøver å skrive ut en egen bagasjelapp for hver reise.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

– Vi er alltid på utkikk etter innovative løsninger som kan bidra til å forenkle og trygge reisen for kundene. Denne nyvinningen er smart og spennende, og vi ser frem til å kunne tilby kundene å sjekke inn bagasjen på forhånd. Vi er imponert over den jobben selskapet har gjort, og ser frem til det videre samarbeidet, sier Tor-Arne Fosser, konserndirektør for produktutvikling og digitalisering i Norwegian.

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

Samarbeidsavtalen med Norwegian er viktig for det norske gründerselskapet, og de er optimistiske med tanke på den videre utviklingen.

– For BagID AS, er dette et klart gjennombrudd i markedet for flypassasjerer. Norwegian stod alene for over 550 000 individuelle flyreiser med bagasje på innenriks i 2019. Samarbeidet løfter virksomheten og vi er nå å regne som en internasjonal aktør, samt at det vil styrke lønnsomheten i selskapet. Dette gir oss en solid plattform for ytterligere vekst, sier Jan Vidar Nalbant, gründer og daglig leder i BagID.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.