Nå begynner skolen på Tverlandet å ta form

veidekke

Veidekke Entreprenør begynte i april med å bygge den nye skolen på Tverlandet, det melder Bodø Kommune i en pressemelding.

Man har de siste dagene kunnet se at skolen har begynt å ta form. Gulv og vegger blir montert fortløpende og til jul skal alle tre skolefløyer ha fått gulv og vegger.

– Om alt fortsetter å gå etter framdriftsplanen vil taktekkingen være ferdig i slutten av mars neste år, sier prosjektansvarlig for nye Tverlandet skole, Sissel Olga Pettersen.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Skolebygget skal stå ferdig til årsskiftet 2018/2019. Våren 2019 skal brukes til møblering og innregulering. I løpet av sommeren 2019 skal utomhusanlegget ferdigstilles, slik at alt er klart til skolestart august 2019.

– Vi har vært igjennom en sommer med en del støy og støvutfordringer, dette er nå heldigvis tilbakelagt. Litt støy og støv vil det nok bli fremover, men ikke i samme grad som tidligere, sier Pettersen.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

– Nye Tverlandet skole er det største skoleprosjektet Veidekke har hatt i Nord-Norge, både i elevtall og kontraktstørrelse. Jeg mener jo at skolebygg er noe av det mest meningsfulle vi kan bygge, så dette er et stort og viktig oppdrag for oss, sier distriktsleder Ronny Robertsen i Veidekke Entreprenør.

I sommer ble det også utført stabiliserende tiltak nede ved pumpehuset i Langoddveien. Dette arbeidet ble utført etter en anbefaling fra geologen som hadde gjennomført grunnundersøkelsene, opplyser den prosjektansvarlige videre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Vegard Henriksen

Vegard Henriksen er en samfunnsdebattant, samt formann i Bodø FpU.