nfk

Tverlandet: Arbeid på Naurstadveien

Fra mandag 4. juli er det vegarbeid på fv. 7496 Naurstadveien. Dette vil vare i om lag tre uker, og er et forarbeid til asfaltering på et senere tidspunkt. Trafikken vil gå... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
politiet

Politiet søker etter savnet jente i Bodø

Politiet søker etter en jente i slutten av tenårene, som er savnet fra bopel på Tverlandet. Jenta ble sist observert på Tverlandet i 8-tiden i dag tidlig, og politiet går nå i... Les mer »
andre jensen

Predikant Andre «Levi» Jensen på Bodø-turne – Jaget av politiet!

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om predikanten Andre «Levi» Jensen som stod utenfor Bodø Videregående Skole for å snakke med ungdommen om Bibelen og Jesus. Og ungdommen var tydeligvis interessert og flokket seg... Les mer »
brød og korn

Tverlandet-klasse til topps i skolebrødkonkurranse

400 klasser fra hele landet ønsket å få skolebrød for å feire skoleslutt. Klasse 2B ved Tverlandet Skole var en av de som nådde opp i konkurransen. Konkurransen ble arrangert av Opplysningskontoret for brød... Les mer »
politiet

Kjærestepar på Tverlandet måtte skilles av politiet

Politiet rapporterer at et kjærestepar har kranglet på en privat adresse på Tverlandet i Bodø i 4-tiden natt til lørdag. Det skal ha blitt så ampert at politiet måtte gripe inn og... Les mer »
politi

Arrestert for vold mot samboer i Tverlandet

Politiet rapporterer at en mann i slutten av 30-årene er pågrepet i Tverlandet i Bodø onsdag morgen etter å ha utsatt sin samboer for vold. Fornærmede har ikke skader som må tilses... Les mer »
politi

Tyv tatt på fersken på Tverlandet

Politiet rapporterer mandag morgen at en kvinne ble observert inne i en parkert bil som ikke var hennes på Tverlandet utenfor Bodø natt til mandag. Kvinnen skal ha stukket av da hun... Les mer »
politiet

Alvorlig ulykke på Tverlandet – Mulig eksplosjonsfare

Politiet rapporterer om en alvorlig arbeidsulykke på Esso på Tverlandet i Bodø fredag formiddag. Politiet er på stedet og prøver å hente ut en person av en bensintank. Personen er forventet alvorlig... Les mer »
Foto: FrP, Bibben

Jon Georg Dale avvikler bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes

Samferdselsminister Jon Georg Dale (FrP) besøker Nordland mandag 2. september. Først skal han skal avvikle bominnkrevingen på fv. 17 Tverlandet – Godøynes, sammen med finansminister Siv Jensen. Finansministeren og samferdselsministeren vil skru... Les mer »