Salmefestival i Bodø

bodø domkirke

Bodø Domkirke arrangerer Norsk Salmefestival i Bodø 22.-24. september. Det er første gang festivalen arrangeres. Arrangør er Kirkemusikksenter Nord (KiN) og festivalen er et samarbeid mellom KiN, Nord- og Sør-Hålogaland Bispedømme og Kirkelig Utdanningssenter i Nord.

Det vil bli foredrag, salmestafett på City Nord, Salmepub med quiz på Sydøst, bokbad på Stormen bibliotek, allsang på Rønvik kirke og festivalgudstjeneste for å nevne noe.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Alle arrangementer er gratis, med unntak av åpningskonserten 22. september i Bodø Domkirke. Åpningskonserten varer fra 19.00 til 20.40. Da kan du oppleve Bodø domkor, Nordnorsk Opera og Symfoniorkester og Vocal Art fremføre Johann Sebastian Bachs kantater over Luther-salmer.

– Det var kulturrådgiver ved Nord-Hålogaland bispedømme Ivar Jarle Eliassen som fikk ideen om festivalen, sier Tove H. Bakkemo ved Bodø Domkirke.

Det er et tettpakket program de tre dagene festivalen varer som du kan lese mer om på Kirkemusikksenter Nord sine nettsider.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.