MUSIKK: Pine Lake ute med singelen «Chosen One»

drabant

Ifølge vokalist Martin Mydske Nilsen i Pine Lake tenkte han på et bilde han er veldig glad i da han skrev teksten til singelen «Chosen One»; Edvard Munchs «Melankoli» (1894).

Dette endte da opp som singelens coverbilde. Han forteller videre at dette er en låt som handler om hvordan stort potensial ikke alltid slår ut i full blomst.

– Låta setter også fingeren på at en selv kanskje er det største hinderet for å lykkes i relasjoner og ellers i livet, forteller han videre.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Pine Lake består av medlemmer med erfaring fra mange ulike sjangre, fra beinhard blodpunk til visepop. Medlemmene har bla. spilt i en rekke band kjent fra undergrunnen i Oslo: Retardos, Shaun Bartlett, White Willow, Yelp med flere. Dette bidrar til et musikalsk uttrykk som spenner bredt men er fjellstøtt forankret i groovy og melankolsk popmusikk.

Debutalbumet «Strangers at Last» ble sluppet i mars 2017, og året etter kom oppfølgeren «Sand Through Glass», der bandet samarbeidet på tre spor med en av Norges sterkeste stemmer, Shaun Bartlett.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.