MUSIKK: Kevin H ute med låta «Freeze»

pink soda

Kevin Haugan har vokst opp bak scenen og stått på scenen fra svært ung alder. Nå ønsker han å inspirere andre unge til å drive med sang, dans og teater.

Kevin Haugan er allerede et kjent fjes for mange, du har muligens sett han i den suksessfulle NRK-kalenderen Snøfall, eller nylig i TV2 serien Generasjon Z. Uansett, er det ingen tvil om at multi-talentet Kevin Haugan allerede har satt et preg på den yngre generasjonen.

Les også:  Kvinnepioner Berit Ås har i en alder av 94 år utgitt diktbok

I disse dager jobber Kevin på et nytt prosjekt under navnet «Kevin H», hvor han planlegger å satse for fullt som artist! Han har tidligere sluppet låta «Turn to Gold», og følger nå opp med låta «Freeze».

Det er en glad og poppete låt, med sterke melodilinjer. Dette er beskrivende for mye av musikken man kan forvente fra Kevin H framover. “Freeze” er første singel i en rekke låter som kommer dette året, og Kevin gleder seg stort til å vise fram det han har jobbet med i lang tid. Følg med!

Les også:  NRK Super vinner Samfunnssikkerhetsprisen 2022
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.