MUSIKK: Himla ute med låta «Livet på stell»

hes

​Himla er en artist, sanger og låtskriver som har forflytta seg fra det rolige småby-Sørlandet til å aldri rekke trikken i Oslo.

I fjor slapp hun tre låter, blant annet «Gidde ikkje» som både var listet på NRK P3 og NRK P13, og nå er hun tilbake med «Livet på stell».

– «Livet på stell» er min favoritt. Den ble skrevet i verdens fineste session med Truls Neergaard, Martin Miguel Almagro Tonne og Frida Amundsen, og ideen starta fra noe jeg har gått rundt og brukt mye tankekraft på, nemlig bedragersyndromet. Jeg er nemlig en sånn type som kan finne på å tenke at jeg ikke aner hvordan jeg har havna her, men at det sannsynligvis må være en feil, og at jeg bare må late som jeg kan noe, forteller Himla.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.