ANNONSE: Få flere kunder med Bedriftsbasen.no

bedriftsbasen

I dag har de fleste bedrifter en nettside eller en nettbutikk. En nettside kan generere flere bordbestillinger til en restaurant eller flere timebestillinger hos en frisørsalong. Og en nettbutikk brukes selvsagt til å selge produkter over nettet.

Det er mange måter å markedsføre nettsiden eller nettbutikken på. Det å bruke nettadressen i vanlig annonsering er den mest grunnleggende metoden, sosiale medier som Facebook er også viktig.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Men mange nettbrukere og potensielle kunder bruker i stor grad søkemotorer som Google, Bing og Yahoo for å finne informasjon om ferier, varer og tilbud. Derfor er det viktig å ha gode plasseringer i søkeresultatene, da kan man få mange flere kunder.

Plasseringer i søkemotorer som Google rangeres hovedsaklig etter linkpopularitet, det vil si at jo flere eller bedre linker du har til din nettside eller nettbutikk, jo høyere plassering får du – og dermed flere kunder.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Det er mange måter å skaffe seg linker fra viktige sider på, den enkleste metoden er å registrere nettsiden i søketjenester som Bedriftsbasen.no. Der kategoriseres nettsiden etter bransje og plassering. Resultatet blir at din nettside nå kan få mer synlighet i søkeresultatene i Google.no.

Dessuten kan nettbutikken din også få flere kunder direkte fra Bedriftsbasen.no.

Det er enkelt å registrere din nettside, velg en bransje, for eksempel butikker. Så velger du kanskje type butikk. Deretter velger du geografisk plassering, slik at din nettside plasseres i kategorien for butikker som er i Nordland i Bedriftsbasen.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.