MUSIKK: Frida Ånnevik ute med singelen «Henger Sammen»

grappa

Den siste singelen fra Frida Ånneviks kommende album, «Andre sanger», er ute nå. Denne gangen er det én av de aller første låtene hun gjendiktet.

Sist Frida Ånnevik slapp en singel, satt hun med en sterk følelse av anger over at hun ikke hadde dratt til Manchester for å oppleve Spice Girls. Det var rundt da hun slapp sin tolkning av «Say You’ll Be There», som på norsk ble til «Det jeg vil ha (fra deg)».

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Dette var én av så langt fire låter som er hentet fra «Andre sanger», som slippes 13. september på Grappa Musikkforlag. Denne gangen tar Frida for seg «In Common» av Alicia Keys, som hun har gjort om til «Henger sammen».

– Dette er én av de første låtene jeg gjendikta, forteller Frida.

– Vi gjorde den i en radiosending hos NRK P3 Ruben for flere år siden. Det var litt for moro skyld, men mest fordi jeg var så opphengt i den og bare fikk den ikke ut av systemet. Da er det jo bare én ting som funker, og det er å synge den. Og i mitt, og dette tilfellet; gjendikte den.

Les også:  Ny bok: Matoma – aldri god nok

Takket være nydelig spilling fra Fridas gjeng og medprodusent Øyvind Røsrud Gundersen er dette blitt en nesten dansbar, kjølig sak til augustkvelden og natta.

– Det er ikke verst det, fra en ellers mutt visesanger, men alt er takket være den eminente låta til Miss Keys, sier hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.