Morten Hegseth blir programleder for «Love Island» på TV 2

tv2

TV 2 har sikret seg rettighetene til realityprogrammet ”Love Island”. Nå er det klart at Morten Hegseth skal lede programmet.

– Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en programlederjobb for TV 2! Jeg har jo lenge sittet på sidelinjen og skreket av både beundring og frustrasjon for norsk reality, men nå skal jeg stå midt i kjernen og orkestrere det hele som en gal kapellmester. Dårlig reality er grusomt, mens god reality er noe av det beste som finnes. Så nå skal vi lage tidenes norske reality-serie. Noe annet er ikke et alternativ, sier Hegseth, og legger til:

– Men jeg får snart illebefinnende av realitydeltakere som gir ut dårlig musikk og bøker vi ikke trenger å lese. Så hvis jeg får lov av TV 2 skal jeg gi dem en musikalsk karantene etter sendt program.

Hegseth startet i VG allerede i 2007, og er en av VGTVs største profiler. Han har også en av Norges største podcaster sammen med Vegard Harm. Hegseth fortsetter i VG, selv om han skal lede ”Love Island” på TV 2:

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

– Harm og Hegseth-universet skal bestå, og vi kjører ny ”Panelet”-sesong denne høsten. Podcasten blir også helt uforandret og vi fortsetter med fast sending hver fredag, samt live-turné, sier Hegseth.

Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, er glad for å få Hegseth på laget:

– Morten kommer utvilsomt til å bli en viktig stemme i konseptet og hans rolle som programleder for ”Love Island” vil sette preg på produksjonen. Morten er en dyktig intervjuer, historieforteller og journalist. I tillegg er han er en av Norges mest populære influensere. Jeg er rett og slett veldig fornøyd med at han ønsker å være med å løfte Love Island-satsingen sammen med TV 2, sier Nakken.

– Jeg er bekymringsverdig glad i spraytan, applaus og TV 2, så det å kunne få jobbe med TV 2 framover blir ingenting annet enn en fryd. Men nå tar vi ”Love Island” i første omgang, så ser vi framover etter det. Nå blir det tre fokusområder i livet: Familien, Harm og Hegseth-universet på VGTV og TV 2. For en drøm!, sier Hegseth.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

I ”Love Island” skal 12 single gutter og jenter bo sammen i en luksuriøs villa.​ Målet for deltakerne er å finne kjærligheten, men de kjemper også om en pengepremie. Historien utfolder seg nærmest live for seerne, som med et tastetrykk kan avgjøre hvem som bør sendes inn i villaen, og hvem som må reise hjem. 

Seerne følger alle bevegelser i villaen, de ser hva alle gjør og hører hva alle sier. For å bli værende i ”Love Island” må deltakerne ikke bare vinne sin partners hjerte, de må også overbevise seerne om at kjærligheten er ekte. Og uansett kjærlighet, ærlighet, taktikk og spill: Til syvende og sist er det seerne som bestemmer hvem som forlater øya rikere enn de var da de kom.

Les også:  Hvordan velge riktig ladekabel for Nissan Leaf

 – ”Love Island” er et av de sterkeste formatene innen sin sjanger, og det er mer potensiale å hente i den norske versjonen. Målet med konseptet er at deltagerne skal finne kjærligheten – og uansett hvor enkelt eller vanskelig dette høres ut, er det noe vi har som ambisjon å levere på. Konseptet går sin seiersgang over store deler av verden, og planen er å bygge en langsiktig satsing med hovedfokus på yngre målgrupper, først og fremst på de digitale plattformene til TV 2, sier Nakken.

Det er nå mulig å sende inn sin søknad via www.tv2.no.

 –  Vi er fortsatt tidlig i prosessen på dette formatet hos TV 2, og det er for tidlig å si noe om når programmet får premiere, hvor det skal spilles inn og hvilke flater det vil bli sendt på, sier Nakken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.