Mini Jakobsen er NordicBets nye ambassadør

nordicbet

– Jeg gleder meg veldig til å igjen kunne dele mine meninger om norsk fotball. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å trekke meg litt tilbake fra rampelyset, men så kom NordicBet med tilbudet om å bli deres fotballekspert. Etter nøye overveielse fant jeg ut at det var en så spennende rolle at jeg ikke kunne takke nei, sier Mini, som gleder seg til å ta fatt på jobben.

I sin rolle for NordicBet skal Jakobsen blant annet blogge om aktuelle tema i norsk fotball og dele sine beste oddstips. Pressesjef i NordicBet, Joakim Ingebrigtsen, er strålende fornøyd med å ha fått med Mini på laget.

– Vi er kjempefornøyde med at en av de største profilene i norsk fotball gjennom tidene blir en del av oss, sier en blid Ingebrigtsen.

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har gjennom en lang karriere gjort seg bemerket både på og utenfor banen. Som spiller scoret nordlendingen blant annet 98 mål på 194 kamper for Rosenborg. Han var også utenlandsproff i Young Boys, Duisburg og Lierse. Vingen fikk også med seg 65 landskamper mellom 1988 og 1998. Etter endt karriere var han i en årrekke en av TV2s mest folkekjære fotballeksperter.

– Jahn Ivar var en fantastisk fotballspiller og minst like god som ekspert for TV2. Det er klart vi er stolte av å få en så dyktig mann som NordicBet-ambassadør! Jeg er sikker på at alle som bruker nettsidene våre vil få glede av at vi nå har Mini på laget, sier Ingebrigtsen.

Les også:  Super-G: NM-gull til Vickhoff Lie og Fossland

– Gleder meg til å dele entusiasmen
Med seriestart like rundt hjørnet har allerede Mini kommet i gang med jobben som NordicBet-ekspert. Sammen med komiker og fotballentusiast Rasmus Wold har han spådd utfallet av både Eliteserien og OBOS-ligaen. Hvordan eksperten tror det går kan du allerede på NordicBet-bloggen senere i dag, og Jakobsen legger ikke skjul på at det var godt å komme tilbake i ekspertstolen.

– Jeg er jo en gammel sirkushest, så det var morsomt å komme seg tilbake i manesjen. Det å starte med å spå den kommende sesongen er ingen enkel oppgave, men jeg tror at jeg skal ha truffet greit når vi sitter med fasit til vinteren.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Hver uke skal Mini bidra med bloggartikler og oddstips på NordicBets nettsider. Og den tidligere RBK-spilleren er klar på at han i hovedsak ønsker å fokusere på alt det positive med norsk fotball.

– Det jeg ser mest frem til er å kunne dele min entusiasme for den norske fotballen. Vi har et landslag som vant sin gruppe i Nations League og som er i medvind. Vi har massevis av spennende talenter som er på vei opp både her hjemme og i utlandet. Så var det i tillegg to lag fra Eliteserien med i Europa League sist sesong. Det er mye å glede seg over i norsk fotball om dagen, sier fotballprofilen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.