Mer enn 500.000 iRobot robotstøvsugere solgt i Norden

irobot

– Rett før Black Friday har vi rundet 500.000 solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske markedet. Det er en milepæl, som vi hos Witt er stolte over, sier Ida Birgitte Holm, Product Manager hos Witt A/S.

– Med den spennende utviklingen vi går i møte, hvor forbrukernes krav stiger i takt med teknologiens evne og en travel hverdag, spår vi robotene en lys fremtid. iRobot har fingeren på pulsen, og står klar med banebrytende nyheter i 2019, som gjør gulvrengjøringen ennå enklere, og nå med så intelligente roboter, som kan integreres og stemmestyres med Amazon Alexa og i løpet av vinteren Google Home, sier hun.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

iRobot har over 25 års erfaring innen robotteknologi samt kontinuerlig innovasjon, og tilbyr i dag et stort sortiment av robotstøvsugere og gulvvaskere i forskjellige prisklasser. iRobots produktlinje, inklusive Roomba og Braava-rengjøringsrobotene, har patentbeskyttet teknologi og avanserte rengjøringskonsepter, kartlegging og navigasjon. iRobot jobber kontinuerlig innovativt og tilbyr deg roboter, som passer inn i nåtidens og fremtidens Smart Home.

– Vi går en stor høytid i møte, og med Black Friday nettopp avsluttet har vi sørget for at robotene igjen ligger klar på hyllene hos forhandlerne, og ut fra indikasjonene fra Black Friday vi har store forventninger til at iRobot igjen i år blir en skikkelig julebestselger”, sier Ida Birgitte Holm.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

-Vi har siden robotenes inntog på markedet sett en positiv utvikling. De gjør virkelig en forskjell i hverdagen, og hos iRobot fortsetter produktutviklingen. Det nye året blir ekstra spennende, idet vi letter på sløret for en helt ny robot, som vil gjøre ditt Smart Home ennå smartere, avslutter Ida Birgitte Holm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.