Nille: Strikk for kjærligheten!

pride strikk

Nille butikkene slår et slag for kjærligheten i juni. For hver nøste som selges i juni vil kr. 15 doneres til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold. Du kan også bli med å strikke for kjærligheten.

I hele juni oppfordrer Nille alle kunder, ansatte, samarbeidspartnere og venner til å strikke for kjærligheten. I forbindelse med Pride lanserer Nille et helt nytt, herlig regnbuefarget garnnøste hvor 15 kroner av salgssummen skal gå direkte til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold.

Alle kan bli med å nominere en organisasjon, enten du strikker eller ikke. Du nominerer en organisasjon som du synes fortjener det på Instagram eller Facebook med #regnbuegarn. Alle som kjøper et nøste er med å støtte denne viktige saken. Hvilken organisasjon som skal motta den endelige donasjonen den 30. juni vil avgjøres av en jury, sammen med publikum.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

80% akryl + 20% ull = 150 gram kjærlighet
Regnbuegarnet består av 20% ull og 80% akryl, og hvert nøste veier ca 150 gram. Det vil koste kr 99,90 og vil finnes i 340 av våre butikker fra 1.juni. For hvert nøste vi selger donerer vi kr 15 til en organisasjon som jobber for mangfold og likeverd. Du kan nominere en organisasjon på Facebook eller Instagram med å bruke #regnbuegarn sammen med din nominasjon. Alle som nominerer er med i trekningen av en flott og festlig regnbue-pakke.

– Vi ønsket å skape en morsom strikkeopplevelse for en god sak. Nøstet er derfor farget i friske og klare nyanser av alle regnbuens farger. Å ha alle fargene i ett nøste gjør det både enkelt å jobbe med, og sørger for at din strikkekreasjon blir helt original. Vi har også utviklet noen herlige oppskrifter som de fleste kan klare å følge, og få ferdig i tide til Pride paraden i Oslo den 30. juni, sier produktansvarlig for garn i Nille, Ida Harstad Groven.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Nille støtter mangfold og likeverd
– Vi ser virkelig frem til årets Pride festival og lanseringen av dette garnnøstet som skal bidra direkte til en organisasjon som jobber for åpenhet, mangfold og likeverd. Regnbuenøstene er perfekte strikkeprosjekter for lune sommerkvelder på terrassen. Vi håper det blir en stor suksess og at vi, sammen med våre kunder, kan slå et slag for kjærligheten.», sier Cecilia Hallberg, sjef for design og innkjøp i Nille.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

I tillegg til regnbuegarn vil du finne et sortiment av regnbue-produkter som er perfekt til kjærlighetens store feiring: Regnbueflagg, -sokker, -hårbånd, -sløyfe, -servietter, -ballonger og som vanlig hos Nille finner du også alt det andre du trenger til festen.

– Pride er en stor feiring av kjærlighet, likeverd og mangfold, og Nille handler jo virkelig om feiring! I Nille har vi et mangfold av kunder, samarbeidspartnere og ansatte, og vi ser på mangfold og skilnader som en stor styrke, dette gjør oss bedre som team, sier CEO i Nille, Johan Åberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.