Martin Soulimani skal på scenen igjen i mars

martin standup

Bodøposten.no har tidligere skrevet om Bodøs kommende standup-stjerne Martin Soulimani. Standup-taltentet har akkurat hatt en opptreden, og nå skal Martin med de sjokkerende vitsene på scenen igjen.

Forige opptreden var på Sku Bare på Mørkved 9. februar. Bodøposten.no har intervjuet Martin for å høre hvordan det gikk og når neste opptreden er.

Hvordan var showet på Sku Bare i februar?

– Det var en opptreden som var rent improvisert egentlig. Tok opptreden som et AA-møte snudd opp ned, eller i alle fall i mitt forsøk.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Hvordan synes selv showet gikk?

– Hadde en avslappet kveld, som sagt alt var rent improvisert så det kunne gått i alle retninger, som sagt jeg legger aldri filter på hva jeg sier men samtidig prøver jeg å være lettsindig nok til å ikke slite publikum ut. Kvelden gikk veldig flytende, alle som opptredde gjorde det dritbra vil jeg si, så hele Stand UP Bodø skal ha kreditt for hele greia.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Hvordan fungerer samarbeidet med Stand UP Bodø?

– De gjør en god jobb i å sette opp showene sine og gjør det mulig for oss som opptrer å kunne få prøve seg. Delvis grunnen til at jeg holder meg i skinnet er på grunn av den tilliten de viser samtidig i det arbeidet som blir lagt ned for å opprette showene. Bodø standup har opptreden et par ganger i måneden og sammenkommstene kan følges via sidene deres på Facebook.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Når skal du på scenen neste gang?

– Neste blir fredag 2. mars på Sku Bare på Mørkved.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.