Kjempemorsom helaften med Stand UP Bodø på Norlænningen

stand up bodø

Det var duket for en trivelig kveld med flere trekkplastre fra fjernt og nært da Stand UP Bodø gjestet Norlænningen i Bodø torsdag kveld.

Ronny Torsteinsen var kveldens trekkplaster, Grim Moberg loset publikum gjennom kvelden og latterlystne bodøfolk fikk også oppleve Sondre Stømer og Tord Rune Kvikstad.

Grim Moberg
Komi-kjendisen Grim Moberg er fra Voss og hadde mye å morsomt å by på. Grim var en skikkelig energi-innsprøtning med sine vanvittige historier og sin lekne humor.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Grim Moberg var kjempemorsom og latterbrølene fra publikum satt tett. Man merket lett at Grim har erfaring med publikum, og at vitsene hans falt i smak.

Sondre Stømer
Mer ukjente Sondre Stømer hadde tatt bilturen opp til Bodø med kofferten full av gode vitser. Sondre var spent på kvelden, og det var publikum også.

Men Sondre Leverte varene. Selv om Sondre Stømer er fersk på stand-up scenen virket det ikke slik. Vitsene satt tett og det gjorde latteren også.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

Tord-Rune Kvikstad
Kveldens store overraskelse må nok sies å være Tord-Rune Kvikstad. Det virket ikke som publikum hadde store forventninger til Tord-Rune. Men der ble alle de som var til stede på Norlænningen tatt på senga.

Vitsene var hysteriske morsomme, og historiene godt fortalt. Tord-Rune sin type humor er annerledes, men annerledes fungere faktisk bra. Utrolig bra faktisk, for latteren nådde nye høyder med Tord-Rune på scenen.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Ronny Torsteinsen
Stand-up kjendisen Ronny Torsteinsen kommer fra Stjørdal og både humoren og dialekten falt i smak. Ronny er en sympatisk kar med et finslepet sett med knallgode vitser.

Ronny pepret publikum med nesten bare innertiere, man fikk nesten ikke pause mellom all latteren, for Ronny Torsteinsen kom stadig med den ene gode vitsen etter den andre. Knallbra levert av Ronny.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.