Marthe Valle – Alarm: Hør den her!

alarm

I dag slapp slipper Marthe Valle fra Harstad første single ”Alarm” fra det kommende albumet RO/ URO. Singelen er en del av et større prosjekt som Marthe har jobbet med i snart to år.

En del av dette er albumet RO/ URO, som er et bestillingsverk fra Festspillene i Nord-Norge. I prosessen med å skrive disse låtene og tekstene, samt i selve produksjonen, har Marthe ønsket å utforske uro i ulike former, og å lage musikk som kan si noe mer om alle lagene vi har som mennesker.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

– For meg handler denne låta om letingen etter kjernen i oss, inkludert det mørket vi alle har. Av og til trenger vi kanskje å føle på en slags alarm-tilstand av at alt det ytre tar over, for å klare å finne tilbake til den innerste stemmen, til tross for at vi ikke alltid liker alt den sier, forteller Valle.

RO/URO er en tematisk plate som tar utgangspunkt i uroen i oss, og hva det er vi egentlig trenger for å klare å leve med den i en tid der så mye tar oppmerksomheten vår bort fra det indre. Hva trenger vi for å finne frem til roen, og forsone oss med bølgedalene i livet?

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Hør Marthe Valle – Alarm her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.