Lundestad Eiendom i Bodø satser på nye tjenester

lundestad eiendom

Det finnes mange eiendomsselskap, også i Bodø, men ikke alle selskapene opererer i flere nisjer samtidig. Det nyetablerte eiendomsselskapet Lundestad Eiendom i Bodø derimot, satser på flere områder.

Lundestad Eiendom driver ikke bare med eiendomsinvesteringer, men også innen eiendomsforvaltning og formidling av bolig utleie. Det er nettopp innen formidling av bolig service er viktig.

– Vi strekker oss langt for å finne de beste løsningene, også for vanskeligstilte. Personer med noen ekstra utfordringer eller behov har også krav på et trygt sted å bo, sier daglig leder Eirik Brinchmann Lundestad.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Lundestad Eiendoms sitt hovedfokus er boligeiendommer, forvaltning og eiendomsutleie. Og det kan virke som det å hjelpe folk å finne en leilighet å leie har et potensiale, også i Bodø.

– Veien til utleieleiligheten, er en prosess vi hjelper til med om dette er ønskelig. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på. Vi har åpent hele døgnet året rundt, avslutter Eirik Brinchmann Lundestad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.