Legenden Bob Dylan til Oslo og Bergen!

live nation

Legenden Bob Dylan og bandet hans besøker Norge til sommeren! De spiller i på Koengen i Bergen 21. juni og i Oslo Spektrum 29. juni.

Det er vel trygt å si at Bob Dylan ikke behøver noen lengre introduksjon. Han er en levende legende, og er aktuell med sitt kritikerroste album «More Blood, More Tracks – The Bootleg Series Vol. 14».

Albumet ble sluppet i begynnelsen av november og Norges ledende Dylan-kjenner, Johnny Borgan, skriver at det «viser hvordan låtskriveren Dylan rått og instinktivt formelig maler sangene sine, strøk for strøk, versjon for versjon.»

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Sist gang han gjestet Oslo beskrev Aftenposten han som «En mester i knallform», og Dagbladet trillet en femmer på terningen: «Jeg tror kanskje aldri jeg har hørt ham synge bedre og mer disiplinert …». Et uforglemmelig konsertminne.

Dylan er en artist du MÅ se live i løpet av livet, og det blir garantert rift om billettene – så vær rask hvis du skal sikre deg plass – billetter er i salg nå.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.