Knivdrepte 18-åring på Coop i Vadsø

kniv

En 17 år gammel gutt er siktet etter at en 18-åring ble knivdrept på Coop i Vadsø lørdag kveld. Ledelsen og ansatte i Coop Finnmark er i stor sorg etter at en kollega mistet livet lørdag kveld.

18-åringen var deltidsansatt hos Coop Byggmix Vadsø, og var på jobb sammen med to andre kollegaer da den tragiske hendelsen skjedde.

– Det er med stor sorg at vi har mottatt melding om at en av våre medarbeidere døde som følge av skadene han ble påført i den tragiske hendelsen i går kveld. Våre tanker og dypeste medfølelse går til familie, kollegaer og etterlatte, sier Jan-Ivar Alsén, administrerende direktør i Coop Finnmark.

De ansatte vil bli fulgt av helsepersonell og kriseteam i dagene og ukene som kommer. Butikken vil være stengt inntil videre.

– De ansatte ved butikken blir nå fulgt opp av Coop Finnmark og kommunens kriseteam. Det er mange ubesvarte spørsmål om hendelsesforløpet og saken etterforskes nå av politiet, sier Alsén.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.