Klar ledelse i Eliteserien: Glimt vant mot Brann

glimt

Serieleder Bodø/Glimt besøkte Brann i Bergen søndag kveld. Glimt har hatt en rekordbra sesong så langt og hadde en fersk Europaliga seier i bagasjen.

Brann var på jakt etter å revansjere seg etter at Vålerenga rundspilte dem forrige serierunde. Men det ble ikke revansj for Brann.

Det var ikke så mye som skjedde i første omgang, stort bare et gult kort til hver av lagene. Men i andre omgang starte målene å komme.

Phillip Zinckernagel satte inn 0-1 etter 50 minutter. Samme spiller satte også inn 0-2 etter 60 minutter. Jens Petter Hauge hadde en flott scoring etter 70 minutter og stillingen ble 0-3. Så gjorde lagene noen innbytter før Brann utlignet.

Thomas ødegård scoret etter 80 miniutter og stillingen ble til slutt 1-3. Glimt leder dermed Eliteserien med 16 poeng foran Molde.

– Vi må ikke glemme det Rosenborg og Nils Arne Eggen gjorde. All ære til dem. Men Bodø/Glimt har innført en måte å spille på vi aldri har sett i Norge før. For meg og mitt hjerte, så har jeg aldri sett maken, og kommer nok aldri til å oppleve det heller for jeg har ikke så mange år igjen, sa Ivar Hoff under FotballXtra på TV2.