Kassandra ny leder i Fauske FrP

kassandra fauske

På kveldens årsmøte i Fauske FrP ble den profilerte samfunnsdebattanten Kassandra Petsas valgt som ny leder. Hun overtar sjefsjobben etter Leif Lindstrøm.

Den nye lederen av Fauske FrP, Kassandra Petsas (23), er opprinnelig fra Sulitjelma. Hun har de siste årene bodd i Bodø, før hun nylig flyttet til Fauske. Nå er hun masterstudent ved Nord Universitetet, samtidig som hun er ansatt som adjunkt.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Kassandra har engasjert seg i politikken i mange år, og er kanskje mest kjent som tidligere leder av Bodø FpU. Akkurat nå er hun, i tillegg til sitt nye verv på Fauske, både nestformann i Nordland FpU, medlem av programkomiteen til FpU sentralt og nylig innvalgt som vararepresentant for Nordland FrP på Stortinget.

– Dette er virkelig artig. Jeg er kjempemotivert til å ta fatt på valgkampen frem mot kommunevalget allerede nå i kveld, forteller Petsas entusiastisk.

Les også:  Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

Nestleder i Fauske FrP ble Marit Stemland, så mannsdominansen i fauskepolitikken er definitivt over.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.