Junkeren blant opprykksfavorittene

fotball

Etter svært lang ventetid er det endelig klart for seriestart i 3.divisjon. Og skal man tro NordicBet kan ventetiden være verdt det for alle som heier på Junkeren. Laget er nemlig utpekt av oddsekspertene i NordicBet som en kandidat til opprykk. Det kommer frem i en pressemelding fra tippeselskapet.

– 2019 ble aldri noen stor sesong for Junkeren, og laget var aldri i nærheten av å kunne melde seg på i opprykkskampen. Vi tror årets sesong blir vesentlig annerledes og mener denne avdelingen passer Junkeren langt bedre. Oddssetterne mener Junkeren har et av de beste lagene og at de bør ha gode muligheter til å melde seg på helt i toppen av tabellen. De er ikke blant de største favorittene, men er definitivt en outsider til opprykk, forteller Martin Bergman, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet.

Les også:  Verdenscupen i Beijing – Knallsterk pallplass på Eitrem

Oddsen på Junkeren satt til 8,00. Det er kun Oslo-laget Ullern og Mjølner fra Narvik som har lavere odds med henholdsvis 2.35 og 4.00. Og selv om lagene ikke har spilt ligafotball på nesten to år, så mener Bergman at NordicBet vet hva de snakker om:

– Selv om det er lenge siden det har blitt spilt ligafotball i 3.divisjon, mener vi at vi har god oversikt over styrkeforholdet i avdelingen. Våre oddssettere er svært erfarne, sitter med stor lokalkunnskap og har følere inn i de fleste klubbene. Derfor mener vi at vi med sikkerhet kan si at Junkeren kommer til å slå tilbake og gjøre en bedre sesong i år, sier NordicBet-mannen.

Les også:  Starburst er et vinnende spill hos Great win

NordicBets vinnerodds for 3.divisjon avdeling 6:
Ullern – 2.35
Mjølner – 4.00
Junkeren – 8.00
Nordstrand – 8.00
Bodø/Glimt 2 – 12.00
Melbo – 15.00
Skjervøy – 20.00
Stabæk 2 – 20.00
Lokomotiv Oslo – 40.00
Tromsø 2 – 50.00
Rana – 50.00
Skeid 2 – 50.00
Finnsnes – 100.00
Skånland – 100.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.