Johnny Cash Roadshow avlyses

cash roadshow

Stormen Konserthus fikk natt til i dag beskjed om at det har oppstått akutt sykdom i bandet til The Johnny Cash Roadshow, og de ser ingen annen mulighet enn å avlyse lørdagens forestilling i Stormen Konserthus.

– Dette er en svært beklagelig situasjon. Vi føler med bandet som har blitt rammet av sykdom, men syns det er spesielt leit for publikum som har kjøpt billetter til forestillingen, både fastboende og ikke minst tilreisende som har satt av helga i Bodø til dette. Dessverre er det ikke noe annet for oss å gjøre enn å legge til rette for at de som har kjøpt billetter får så god oppfølging som mulig, sier markeds- og kommunikasjonssjef Andreas Førde i Stormen Konserthus.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Alle som har kjøpt billett til forestillingen skal få refundert sine billetter. Dersom du har kjøpt billetter på internett eller vår eBillett-app, vil refusjon skje automatisk til kortet du benyttet ved kjøp.

Dersom du har kjøpt billetter i billett- og informasjonsskranke, må du gå innom eller kontakte billettskranken for å få pengene tilbake.

Stormen Konserthus ser nå på mulighetene for å sette opp showet til våren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.