Jan Thomas er ny programleder for «Jakten på kjærligheten»

tv2

Gjennom 19 sesonger av «Jakten på kjærligheten» har vi sett at det absolutt er mulig å finne kjærligheten på tv. Hele 28 par har funnet kjærligheten, og 15 barn er kommet til verden.

I sesong 20 er fire nye bønder klare for å begi seg ut på jakten, ved hjelp av nye programleder Jan Thomas.

– Det er kanskje ingen ulempe at jeg vet en ting eller to om å finne kjærlighet på tv selv. Det sier Jan Thomas, som skal hjelpe fire nye bønder med å finne kjærligheten i årets jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten».

Jan Thomas har selv funnet kjærligheten på tv, i programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Nå er han takknemlig for at han får lov til å hjelpe andre med å finne sin sjelevenn. 

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

– Endelig kan jeg stolt fortelle at jeg tar over som programleder for legendariske «Jakten på kjærligheten». Det er utrolig at dette er den 20. sesongen, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne spennende reisen sammen med våre modige bønder og friere. Det er nesten uvirkelig at det nå er min tur til å hjelpe bøndene med å lete etter kjærligheten og den perfekte matchen. Mitt mantra er og har alltid vært, at størst av alt er kjærligheten, og det tar jeg med meg som programleder! Og så er det kanskje ingen ulempe at jeg vet en ting eller to om å finne kjærlighet på tv selv også?

Han roser samtidig tidligere programleder, Gunhild Dahlberg. 

– Jeg er uendelig takknemlig for å få denne muligheten, og tar ydmykt fatt på jobben etter Gunhild, som har satt sitt nydelige preg på programmet de siste fem årene, sier Jan Thomas.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Tidligere programleder Gunhild Dahlberg ønsker Jan Thomas lykke til. 

–Jeg har vært så heldig at jeg har hatt drømmejobben i fem år. Å jobbe med «Jakten på kjærligheten» har vært helt fantastisk. Jeg vil berømme alle bønder og friere for motet de har vist, og for tilliten de har gitt. Jeg ønsker Jan Thomas lykke til, sier Dahlberg.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er veldig fornøyd med at Jan Thomas har takket ja til å være ny programleder.

– Vi er så strålende fornøyde med å ha sikret oss Jan Thomas som programleder for denne jubileumssesongen av «Jakten på kjærligheten». Jan Thomas er en raus og inkluderende person med et stort hjerte, som passer perfekt i rollen. Endelig får vi jobbe med ham igjen. Han kan også dra stor nytte av sin erfaring med selv å ha jaktet – og funnet – kjærligheten på tv. På toppen av det hele har vi funnet fire fantastiske bønder som vi er sikre på kommer til å lokke til seg en haug med friere, så denne sesongen er det bare å glede seg til! 

Les også:  Engelske lydbøker øker

Programredaktøren ønsker samtidig å takke Gunhild Dahlberg for jobben hun har gjort som programleder. 

– Jeg vil også benytte anledningen til å takke Gunhild for en fantastisk innsats som programleder gjennom fem sesonger. Hun har tilført programmet mye m

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.