Hør George Michaels musikk i årets julefilm Last Christmas

sony

Filmen Last Christmas kommer på norske kinoer den 8. november og vil gå på kino over hele verden fram til 27. desember.

Filmen Last Christmas ble til etter at den anerkjente, britiske filmprodusenten David Livingstone snakket om sin kjærlighet for Wham!s (George Michael og Andrew Ridgeley) ikoniske hit «Last Christmas» til Oscar-vinnende skuespiller, produsent og manusforfatter Emma Thompson. 
 
Samtalen sådde kimen til en vinneridé: å lage en film inspirert av «Last Christmas». Våren 2013 besøkte så Emma Thompson George Michael i hans hjem i London, og fikk artistens velsignelse til prosjektet.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Alle låtene på soundtracket er skrevet, arrangert og produsert av George Michael.

Høydepunktene inkluderer de høyt elskede hittene «Faith», «Fastlove», «Freedom ’90» og «Too Funky», så vel som overraskelser som «Heal The Pain», «Waiting for the Day» og MTV Unplugged-versjonen av «Praying For Time», som George selv elsket, og det fabelaktige eldre sporet «Move On».

George Michael skrev den helt nye låten «This Is How (We Want You To Get High)» sammen med James Jackman, men de rakk aldri å gi den ut.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Da Emma Thompson fikk høre låten, visste hun øyeblikkelig at den måtte være en del av Last Christmas. En utvidet versjon vil være tilgjengelig på vinylversjonen av soundtracket.

Soundtracket vil appellere til fans som vokste opp med musikken til George Michael, og introdusere en ny generasjon for artistens ekstraordinære musikalske virtuositet og rekkevidde.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.