Her er finalistene til Frivillighetsprisen 2017

frivillige

Frivillighetsprisens mål er å sette fokus på det arbeidet noen mennesker legger ned for andre, men også å skape engasjement rundt frivillig arbeid, og fremme organisasjonene bak de nominerte. Nå kan du stemme på din favoritt.

Frivillighetens bredde og mangfold, både med tanke på organisasjonsform, tematikk, alder og kultur, skal over tid gjenspeiles i et tilsvarende mangfold blant prisens vinnere og finalister.

– I årets finale finner vi ti fantastiske frivillige ildsjeler, organisasjonshelter, som representerer en stor bredde i aktivitet, fra friluftsliv og speiding til kultur og helse. Noen har dedikert sitt liv til frivillig innsats og sin hjertesak eller aktivitet, mens andre har vært innovative og satt i gang nye prosjekter der de så behov, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

SMS-stemmekonkurransen pågår nå og varer frem til søndag 26. november. Kun en stemme per telefonnummer. Hver stemme belaster mobilabonnementet 5 kroner.

Send ”FP 1” til 2105 for Eva Tovsrud Knutsen fra Kongsberg musikkråd
Send ”FP 2” til 2105 for Hanne Mette Lundberg fra Norges Speiderforbund
Send ”FP 3”til 2105 for Ivar Jensen fra Angstringen
Send ”FP 4” til 2105 for Jan Martin Larsen fra Den Norske Turistforening
Send ”FP 5” til 2105 for de frivillige i Kirkens SOS
Send ”FP 6” til 2105 for Kurt Kristiansen i Vi Rydder Askøy
Send ”FP 7” til 2105 for Martin Rolfsen fra Redningsselskapet
Send ”FP 8” til 2105 for Merete Lindquist fra Bamse B
Send ”FP 9” til 2105 for de frivillige på Orkis ressurssenter i Røde kors
Send ”FP 10” til 2105 Sanitetsbestemødrene i Norske Kvinners Sanitetsforening

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

– Dette er frivillige som utmerker seg med sin innsats og sitt pågangsmot, og bidrar til et varmere samfunn. Ikke alle sammen er så glad i oppmerksomhet eller å fremheve sin egen rolle, men nå skal de hylles og inspirere andre. Alle disse ti finalistene er vinnere, avslutter Johnsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.