LESERINNLEGG: Vi må verne om norsk kultur og tradisjoner

barnedåp

Alle nordmenn, som har gått i norsk skole, vet veldig godt at vi har en rik kultur i Norge som vi må ta vare på. Vi har en rik kultur i Norge innenfor demokrati, likeverd, tradisjoner, samhold, sang og musikk, kunst og kultur – generelt all vår skikk og bruk som nordmenn i disse utfordrende koronatider.

Av Vidar Kleppe, Demokratene.

At norske elever i vår tid ikke får høre det samme som foreldre og forfedrene fikk, skyldes naturligvis at svært mange av våre lærere i dag hører med til koret som lovsynger alt dette som kommer utenfra, i stedet for å være trofaste mot vår kulturarv, vår historie, og vår egenart som nordmenn.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Men skulle det bli slik at vår norske kultur virkelig må smuldre bort og blekne, til fordel for muslimenes kultur, blir vi nordmenn satt minst 1000 år tilbake i tid – med et manns-dominert samfunn, et svært undertrykkende kvinnesyn, og hvor homofile og lesbiske er sett på som en dødssynd, hvor demokrati og menneskerettigheter er fy fy, og en tvangs-religion uten frelseaspekt, og hvor menneskeliv er null verd – du er mer verdifull som død.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Enda verre et «lov»-system hvor halshugging, fingre, hender m.m. kappes for bagateller, og hvor steining til døde hører med! En «kultur» hvor terror, makt, vold, og «dø for saken» er rettesnoren i kampen mot oss vantro. U-kultur, eller fullstendig mangel på kultur i det hele tatt, slik vil jeg aldri ha det.

Hurra for fredelig norsk kultur, sier jeg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.