Her er årets nyheter fra Legoland

lego

Lørdag den 28. mars åpner Legoland dørene opp for en ny sesong og parkens største nyhet – Lego Movie World. Samtidig åpnes det seks nye hotellværelser, som gir både barn og voksne muligheten til å tre inn i fantasien og bruke mer tid med Emmet, Lucy og de andre karakterene fra Lego Movie-filmene.

Legoland åpner opp for en ny verden av overnattingsmuligheter når seks helt nye værelser tematisert etter Lego Movie-filmene åpner i mars. De nye hotellværelsene innbyr til lek og kreativitet der gjestene kan bli en del av det fargerike universet.

– Med seks nye værelser fullfører vi Lego Movie World -opplevelsen. I tillegg til de tre nye karusellene og et helt nytt område i parken, kan barna og foreldre bruke enda mere tid med heltene fra Lego Movie-filmene i morsomme rammer. Og akkurat som i det nye området er alt i knalle farger. Dette gjør at man virkelig føler at man trer inn i universet fra filmene, sier Christian Woller, direktør i Legoland.

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

På værelsene kan barna blant annet kjenne igjen de fjerne galaksene sammen med Benny og hans romskip, bevege seg inn i regnbuefargede drømmer med Unikitty eller bli mesterbyggere sammen med filmenes hovedperson Emmet og masse Lego klosser.

En av de nye karusellene er Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her setter hele familien seg til rette i Emmets trippeldekker-sofa, som svever inn i en gigantisk skjerm formet som en halvkule.

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

– Våre gjester kan se frem til en helt unik filmopplevelse de ikke kan oppleve andre steder i Skandinavia. Det er en skikkelig kul måte å oppleve universet fra Lego Movie-filmene på når man bokstaveligt talt svever inn i skjærmen, mens setene beveger seg i takt med filmens handling. Vind og lukt er også endel av opplevelsen, forklarer Christian Woller.

I tillegg til Emmets Flying Adventure – Masters of Flight kan gjestene også teste et nytt dropptårn i Unikitty’s Disco Drop. De litt større barna kan ta en flytur i Apocalypseburg Sky Battle hvor man flyr rundt og rundt 18 meter over bakken, mens man selv styrer hvor mye flyet man sitter i skal rotere. Det kommer også en lekeplass, som er formet som et romskip i midten av det nye området. Inspirasjonen til denne er selvsagt hentet fra Benny i Lego Movie-filmene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.