– Hent pakken din så raskt du kan, oppfordrer Posten

posten pakker butikk

Posten leverte ut rekordhøye volumer med pakker i fjor og ligger på samme nivå i år. Det er veldig mye pakker på utleveringssteder over hele landet som nå venter på å bli hentet og det er nye store volum på vei ut.

– Den siste uken har vi håndtert rundt to millioner pakker på våre terminaler. Det er nå veldig mye pakker på landets utleveringssteder samtidig som det er veldig mange nye pakker på vei ut. Vi oppfordrer nå alle til å hente pakker så fort de får hentemelding, det vil være til stor hjelp, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten Norge.

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

Det er den økte netthandelen som er den store driveren bak de høye pakkevolumene. Posten har iverksatt en rekke tiltak for å øke kapasiteten og sikre leveringskvalitet gjennom julen:

– Det er hentet inn rundt 1000 ekstra medarbeidere over hele landet som jobber på terminaler og som bud

– Posten har rundt 800 flere utleveringssteder enn samme tid i fjor. Totalt har Posten rundt 2500 utleveringssteder for pakker i Norge og det økes fortløpende.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

– Det er satt ut pakkebokser på flere hundre steder over hele landet hvor kundene kan hente pakker fra netthandelen hele døgnet.

– Posten og Brings logistikksenter på Alnabru har økt kapasiteten ytterligere og kan nå håndtere i overkant av 300 000 pakker i døgnet.

– Kundeservice har økt med 40 personer og åpningstidene på telefon er utvidet til kl. 19 på alle ukedager frem til julaften. Automatisk kundeservice med talerobot er tilgjengelig hele døgnet og kan hjelpe med f.eks. sporing.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

– Flere varebiler til hjemlevering. Bare i Stor-Oslo er det satt inn 30 nye varebiler for hjemlevering på kveldstid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.