Ny undersøkelse: De verste manglene til en mulig partner

vinter dame jakke

Er mangel på sans for humor er en grunn for deg til ikke å Crushe? Det er du i så fall ikke alene om! Datingappen happn har foretatt en undersøkelse blant single om hvilke personlighetstrekk de helst vil unngå når de dater.

Undersøkelsen viser blant annet at 87% av nordmenn har irritert seg over visse personlighetstrekk hos Crushene sine.

Her er topp 5-listen:

  1. Ingen sans for humor
  2. Egoisme
  3. Å ikke like barn
  4. Røyke
  5. Å være arbeidsløs
Les også:  Slik unngår du vannplaning og skader på bilen

Men på tross av dette, gir de ikke opp kjærligheten: 76% er villige til å overse disse trekkene hvis de tror forholdet er verdt det. Vanene nevnt over står kanksje til hinder for å innlede et forhold, men andre trekk er lettere å akseptere enn andre.

Her er listen over de 3 trekkene norske single er mest villige til å overse:

  1. Være en bedreviter
  2. Være ubesluttsom
  3. Være rotete
Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

– Begynnelsen på et forhold er alltid det mest spennende stadiet – det er til og med avgjørende for å se om sommerfuglene i magen kan føre til et ekte forhold. Undersøkelsen viser at noen trekk kan føre til at forholdet avsluttes, men vi oppfordrer single til å være tålmodige. Vi har alle våre gode og dårlige sider, men det er mulig å tilpasse seg den andre, og hans eller hennes forventninger. Det viktigste er å lytte til magefølelsen og til hjertet ditt, sier Simone Quist Mathiesen, happns ekspert på norskdatingliv.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.