Troels Sandreid blir ny lufthavnsjef i Bodø

avinor

Finn-Ove Hofstad har fungert som lufthavnsjef i et snaut år etter at Inger-Hilde Tobiassen gikk ut av rollen. Nå er Troels Sandreid tilsatt som ny lufthavnsjef i Bodø.

Sandreid har bakgrunn fra både SAS og Widerøe og er utdannet flytekniker med tilleggsutdanning innen kontinuerlig forbedring og kvalitetsrevisjon.

De siste årene har han vært viseadministrerende direktør i Widerøe Technical Services med ansvar for blant annet salg og forretningsutvikling, samt sjef for tungt vedlikehold på den tekniske basen i Bodø.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben som lufthavnsjef i Bodø og ser frem til å ta tak i nye utfordringer og bli bedre kjent med Avinor og folkene jeg skal jobbe sammen med. Jeg anser Bodø lufthavn som en unik og viktig nordnorsk samfunnsøkonomisk institusjon som binder land – og verdensdeler sammen. Ikke minst ser jeg frem til å ha en aktiv rolle i prosjektet «Ny by – ny flyplass», som jo er meget spennende, sier Sandreid.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

– Troels har solid luftfartskompetanse og i tillegg forankring i Bodø. Denne kombinasjonen vil fungere utmerket i stillingen som lufthavnsjef, og jeg ønsker ham velkommen til Avinor. Jeg vil samtidig takke Finn-Ove Hofstad for en veldig god innsats disse månedene, sier sjef for nasjonal lufthavngruppe i Avinor, Knut Holen.

Sandreid tiltrer den 1. august.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.