Hedret for 950 år i Postens tjeneste

posten

Til sammen har de 19 veteranene 950 år bak seg i Postens tjeneste. Forleden var de hedersgjester da konsernsjef Tone Wille inviterte konsernets jubilanter til fest.

Den foregikk i Oslo, og til sammen hadde Posten og Bring samlet 240 medarbeidere som har jobbet 25, 40 og 50 år i konsernet til feiring. De 19 som startet i Posten alt i 1968, ble selvsagt ekstra hyllet.

– Å møte medarbeidere som har viet hele sitt arbeidsliv til oss er noe av det hyggeligste jeg gjør som konsernsjef. Stoltheten og lojaliteten våre jubilanter viser, er imponerende. Alle de 19 50-årsjubilantene har vært med på en voldsom utvikling, og har bidratt sterkt til at Posten og Bring også i fremtiden vil være en viktig del av samfunnsutviklingen i Norge, sier Tone Wille.

Les også:  Dette må du vite om usaklig oppsigelse

De 19 jubilantene kommer fra hele landet, og kan se tilbake på en yrkesaktiv karriere med mange forskjellige arbeidsoppgaver. De startet som tenåringer i Posten, og for mange ble jubileumsfesten i Oslo en fin markering før de snart kan gå over i en velfortjent pensjonisttilværelse.

De 19 veteranene som alle har jobbet 50 år er:

Alv Helge Antonisen fra Kristiansand
Alv Husum fra Lørenskog
Arild Aspen fra Stavanger
Arnfinn Nordheim fra Vestby
Bjørn Magne Strickert fra Oslo
Charles Jakobsen fra Gjøvik
Frank Roger Andersen fra Tjøme
Geir Jarle Nordahl fra Søreisa
Gotfred Skramstad fra Brumunddal
Gunnar Lillegård fra Mo i Rana
Helge Egil Austgulen fra Bergen
Helge Høvik fra Våle i Vestfold
Odd Jostein Hyttebakk fra Asker
Odd Ophus fra Fåberg
Oskar Vik fra Rong
Per Bjørke fra Løten
Roar Brurok fra Trondheim
Rolf Einar Johnsen fra Trondheim
Svein Kaaterud fra Rakkestad

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.