ANNONSE: Håndtak i skinn som frisker opp kjøkkenet

Har du et gammelt 70-tallskjøkken som trenger til fornyelse med litt moderne interiør? Håndtak i skinn fra byRavn er ideelle til at puste nytt liv i kjøkkenet hvis du har gamle og kjedelige skapdører som du vil pusse opp. Hos byRavn får du et stort utvalg av håndlagde håndtak i skinn som går hånd i hånd med den skandinaviske boligstilen.

Uansett om du vil fornye skap, skapdører eller skuffer, kan kombinasjonen av håndtak i skinn med en bøtte maling gjøre underverker. Det er mye billigere enn å kjøpe et helt nytt kjøkken. En liten, men effektiv renovering gjør at du både kan bevare den opprinnelige stilen i boligen samtidig som du kan få et moderne touch.

Håndtak i skinn kan også skape en rød tråd i hjemmet hvis du velger å montere grep i samme farge som på møblene i gangen, stuen eller på kjøkkenet. På den måten kan du samle stilen selv om det er ulike sorter av tre og helt forskjellige typer av design.

Håndtak i skinn fra byRavn er fremstil av garvet kjerneskinn. Den enkle og tidløse designen av håndtakene gjør at du får slitesterke håndtak som bare blir finere med tiden etterhvert som skinnet patineres. Håndtakene er laget i solid skinn som gjør at de er perfekte til montering på kjøkkenskapene som utsettes for slitasje hver dag.

Skreddersydde håndtak på kjøkkenet

Du får håndtak i skinn fra byRavn i to ulike modeller som kan monteres med enten en eller to skruer. På den måten kan du variere uttrykket på håndtakene, for eksempel ved å montere håndtak med en skrue på skuffene mens du kan velge å montere skinnhåndtak med to skruer på skapene. 

Håndtak i skinn fås i fire ulike farger: Natur, svart, konjakk og mørkebrun. I tillegg til valg av farge på skinn kan valg av skruer til montering også ha stor innvirkning på utseendet. Du kan få håndtak i skinn i ulike størrelser slik at du har mange muligheter for finne en størrelse som passer til de eksisterende hullene i skapene hvis du skal renovere et gammelt møbel. Det kan være vanskelig å finne nye håndtak til gamle møbler. Med skreddersydde håndtak i skinn kan du få akkurat de målene som passer til kjøkkenet ditt.

Håndtak i skinn passer godt i det moderne skandinaviske hjemmet – både på nye og gamle kjøkken. Det finnes garantert en løsning som passer på kjøkkenet ditt slik at du også kan få glede av det flotte materialet. Kombiner håndtakene dine i skinn med andre interiørprodukter fra byRavn slik at du kan få en sammenhengende og eksklusiv stil innenfor hjemmets fire vegger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.