Glimt videre i europaligaen: 6-1 mot Kauno Žalgiris

logo apsmyra

Bodø/Glimt tok imot FK Kauno Zalgiris fra Kaunas, Litauen, torsdag kveld i første runde av europaliga-kvalifiseringen på Aspmyra.

Glimt var favoritter før kampen, men det tok 27 minutter før forste scoring for de gule kom. Philip Zinckernagel satte inn 1-0. Ulrik Saltnes satte inn 2-0 10 minutter senere. Glimt hadde flere sjanser men det var 2-0 da dommeren blåste til pause.

I andre omgang satte Ulrik Saltnes inn 3-0 bare minutter etter start, og Fem minutter senere satte Jens Petter Hauge inn 4-0 på straffe etter Boniface ble taklet.

15 minutter før full tid ble det redusering til 4-1 for Kauno Žalgiris etter en horribel keepertabbe av Glimts Nikita Khajkin.

Rett etter avspark gikk Glimt i angrep, og det ble en fin scoring til 5-1 av Victor Boniface, og bare to-tre minutter etterpå satte Glimt punktum med 6-1. Dermed gikk Bodø/Glimt overbevisende videre i europaligaen.