Fullsatt charterfly fra Kvernberget til Manchester

manchester-united

12. mai spiller Manchester United hjemme mot Cardiff. Før denne kampen setter 189 personer fra Ole-Gunnar Solskjærs hjemby seg på flyet til Manchester for å se Kristiansunds store sønn lede Manchester United i årets siste seriekamp.

Det er reisearrangøren Ving som har satt opp det noe uvanlige charterflyet fra Kvernberget.

– Ordføreren i Kristiansund utfordret oss i Ving direkte via Tidens Krav da Solskjær ble ansatt som midlertidig manager, forteller ansvarlig for fotballreiser i Ving, Svein Erik Bjørheim.

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

Men før Ving knapt hadde rukket å ta fatt i utfordringen, ble de kontaktet av Kristiansund ballklubb, som satt med de samme tankene.

– Derfor endte vi opp med et samarbeid med KBK om å sette opp et charterfly fra Kvernberget. Og flyet ble fullsatt på rekordtid, sier Bjørheim.

Med på charterflyet er både samarbeidspartene av klubben og andre entusiastiske lokale fans.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

– Etter etterspørselen å dømme kunne vi nok ha satt opp to fly, men dessverre har vi ikke tilgang på nok billetter så nære kampen, forteller Bjørheim.

Ving er Manchester Uniteds offisielle samarbeidspartner i Norge og selger over 7000 fotballreiser til engelske klubber hvert år.

– De fleste av våre fotballreiser blir veldig raskt utsolgt, men salget til Manchester Uniteds kamper var labert under José Mourinho. Da Solskjær tok over eksploderte det skikkelig. Vi femdoblet salget til Manchester, og nå er vi helt utsolgt.

Les også:  Storslalom: Kongepokal til Stjernesund og Saltvik Pedersen

Ving forventer at den store etterspørselen fortsetter også neste sesong.

 – Vi har alltid stor pågang når terminlistene blir lagt ut i midten av juni, og regner med at pågangen ikke akkurat blir noe mindre nå, avslutter Svein Erik Bjørheim.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.