Første flygning til fem nye Flyr-destinasjoner

flyr

Det nye norske flyselskapet Flyr utvidet denne uken rutetilbudet med flygninger til Bergen, Trondheim, Malaga, Alicante og Nice.

– Vi opplever at det er økende reiselyst fra nordmenn som ønsker å tilbringe kortere eller lengre perioder ved Middelhavet. Derfor er det gledelig for oss å kunne ønske velkommen om bord til Flyrs første flygninger til Malaga, Alicante og Nice, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr. 

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Flyr startet de aller første flygningene 30. juni og har i hele sommer tilbudt flygninger fra Oslo til Tromsø, Evenes og Bodø. Denne uken gikk de første flyene fra Oslo til Bergen og Trondheim. Flere reisemål vil bli lansert i takt med økt etterspørsel. 

– Vi er svært fornøyde med mottakelsen vi har fått fra norske reisende så langt og derfor er det spesielt hyggelig at også bergensere og trøndere nå kan benytte seg av våre flygninger med god komfort og hyggelig service, sier Wikstrøm Frislid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.