Firkløveren lanserer juleserviset Åsas Jul Rød

firkløveren

Firkløveren er størst på juleserviser i Norden og Firkløveren elsker julen og tradisjonene som hører julen til. Det er nå vi samler våre kjære rundt det dekkede bordet.

Med det nye serviset – Åsas Jul Rød, med dekor av Åsa Götanders populære filtnisser, skaper du en herlig julestemning for både unge og gamle. 

Serviset Åsas Jul Rød har et stort sortiment med alt du trenger for å dekke et herlig bord i julens tegn. Åsas Jul Rød er fremstilt i utsøkt feltspatporselen – som kan brukes i denne og kommende generasjoner. 

Les også:  Streiken i Mattilsynet: – En potensiell tragedie

Åsa Götanders populære nisser
Det nye serviset har dekor med Åsa Götanders populære nisser. Åsa startet sin Tomtebod i Örnaholm i Småland i 1993. Her produseres fremdeles de fleste av hennes nisser, i rene naturmaterialer som ull, filt og saueskinn fra Gotland.

Inspirasjonen henter hun fra de vakre omgivelsene Småland har å by på. Åsas nisser har blitt svært populære og er et kjært innslag i mange nordiske hjem. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.